Bestemmingen

Wandelvakanties

Wandelen is de ultieme manier om één te worden met de natuur. Wandelvakanties, vooral meerdaagse trektochten, brengen je op plaatsen waar je normaal niet zou komen.

Wat kan je verwachten?

Bewegen en ontspannen tegelijk, zodat je spelenderwijs de omgeving kunt verkennen. Je passeert beekjes, doorkruist sprookjesachtige dorpjes en verwondert je over de bijzondere natuur die je tegenkomt. Je zou bijna vergeten dat je eigenlijk heel atletisch bent.

Reisblog

Wat neem je mee op een actieve vakantie?

Wat neem je mee op een actieve vakantie?

Sporten, avontuur beleven, genieten van luxe en wellness op vakantie. Een actieve outdoor vakantie is perfect voor iedereen, niet alleen lekker luieren op het strand tijdens het reizen. Er zijn echter een aantal dingen die je moet overwegen voordat je zo'n vakantie...

Actieve vakantie met kinderen

Actieve vakantie met kinderen

Actieve en avontuurlijke vakanties laten je op een avontuurlijke manier de mooiste plekjes ter wereld ontdekken. Bijvoorbeeld mountainbiken in de Eiffel, actief kajakken in Kroatië of wandelen in de Franse Alpen. Tijdens deze vakantie kun je ongewone activiteiten...

Contact

Stel jouw vraag!

Heb je nog vragen waar deze blog geen antwoord op geeft, of kunnen we je ergens anders mee helpen? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje of vul onderstaand formulier in!

Klaar om een actieve vakantie met jouw familie te plannen?

Schrijf je in voor onze nieuwebrief en ontvangen seizoensgebonden aanbiedingen, leuke content en meer…