Over ons

Onvergetelijke avonturen

Wij zijn het platform met als doel gezinnen helpen bij het vinden van hun ideale actieve gezinsvakantie. Samen met ons toegewijde team van specialisten zetten we ons elke dag in om dit doel te bereiken. 

Visie

Ons verhaal

Actieve familievakanties bieden een grote verscheidenheid aan bijzondere bestemmingen voor actieve vakanties. Kies uit een ruim aanbod aan fietstochten, wandelvakanties, winter- en zondagvakanties in en rondom Europa. Actieve gezinsvakanties brengt je naar verrassende bestemmingen.

Een all-inclusive vakantie vind je hier niet, maar reizen om steeds je grenzen te verleggen, nieuwe ervaringen op te doen en verborgen plekjes te vinden tussen de lokale bevolking, daar gaat het ons om. En begin met het inpakken van je koffer!

Missie

Spannende vakanties met meerdere activiteiten het hele jaar door

Wij creëren unieke en inspirerende content over de leukste vakantie bestemmingen voor actieve families. Speciaal voor de reislustige en nieuwsgierige lezers geven we een reisblog uit.

01

Onvergetelijke ervaringen

Onze reisaanbevelingen laten je een combinatie zien van beroemde bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes die anderen over het hoofd zien of niet weten. 

02

Experts op het gebied van avontuurlijke reizen

Degenen onder ons zijn zeer ervaren in het organiseren van gezinsvakanties en heeft veel gereisd. Wij zijn er om jou te helpen en je te laten profiteren van onze expertise.

03

Op maat gemaakte avonturen

Als reizigers willen we een land beleven, niet alleen observeren. We brengen je dichter bij een land, zijn cultuur en zijn mensen, vaak op ongeplande, spontane manieren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

  • Altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen.
  • Ontvang wekelijks de populairste accommodaties.
  • Ontdek de mooiste vakantiebestemmingen.
  • Mis onze promoties en evenementen niet.
  • Bereid je voor op jouw vakantie. Raak geïnspireerd!

Klaar om een actieve vakantie met jouw familie te plannen?

Schrijf je in voor onze nieuwebrief en ontvangen seizoensgebonden aanbiedingen, leuke content en meer…